Medlemmer kan sponsere skoleuddannelse

Som medlem har du mulighed for at sponsere et Maasaibarn fra Engaresero, Lake Natron, Tanzania og derved give barnet en mulighed for en bedre fremtid.

Red en pige fra omskæring og giv hende en uddannelse

Vælger du at sponsere en pige, vil sponsoratet sikre udover uddannelse, at pigen ikke bliver omskåret, som ellers er gammel maasaitradition. Foreningen laver kontrakt med familien, således at hun ikke udsættes for dette forfærdelige overgreb, der i værste fald kan medføre at pigen dør. Kontrakten sikrer også, at pigen ikke bortgiftes som barnebrud.

Pris for et sponsorat

Prisen for et skolesponsorat for et år på kostskole afhænger af, hvilken type skole, der er tale om. Er det:

 • En Privat English Intermediate Primary School (Folkeskolen) er det mellem kr. 4.000 og kr. 8.000
  • En Regerings Secondary School (Gymnasium) er det mellem kr. 2.600 og kr. 3.000
  • En Privat Secondary School (Gymnasium) er det mellem kr. 5.000 og kr. 9.000

  Skolepengene forfalder typisk to gange om året, men sponsor kan indbetale skolepengene årligt, halvårligt eller hver måned (ønsker man at betale hver måned kan man oprette en stående aftale fra Netbank).

  Et sponsorat kan også deles mellem flere. Her vil foreningen være behjælpelig såfremt en sponsor måtte ønske det.

  Sponsoratet indbetales til foreningen, da vi står for alle aftaler og betalinger af skolepenge. Vi kender alle sponsorbørn og har kontakt med dem flere gange om året.

  Husk – at alle penge til sponsorbørn går direkte til barnets skoleuddannelse uden administrationsudgifter.

  Følg med i hvordan det går dit sponsorbarn.

  Foreningen vil løbende orientere dig om, hvordan det går dit sponsorbarn. Du vil modtage billeder, og vi vil fra i år forsøge at få optaget små videoklip af barnet til sponsor. Vi har også gennem foreningen organiseret flere rejser til Tanzania, hvor medlemmer kan besøge sponsorbarnet krydret med safari og kystferie.

  Kontakt os for nærmere oplysninger

  Ønsker du/I nærmere oplysninger så kontakt venligst den Daglige Leder Bo Kristiansen telf. 22604617 eller Email: bk@lnmsupport.dk for at drøfte muligheder og forpligtelser i forbindelse med et sådant Skolesponsorat.

  Tilbage til forsiden