Støtte til skoler

Legeplads Engaresero Primary School

I 2017 fik vi lavet en legeplads ved den lokale folkeskole.  Projektet som blev sponseret af et af vore familiemedlemmer blev baseret på lokalt fremstillet legeredskaber. Disse blev fremstillet af IBES, Usa River som er en lokal NGO der fremstiller legeredskaber og også uddanner børnehavelære.

Jorden til legepladsen, lige ved siden af skolen, blev doneret af det lokale bystyre, og som en del af projektet blev pladsen hegnet ind, således at den ikke ville blive ødelagt udenfor skoletid.

I 2019 blev legepladsen renoveret. De oprindelige nylonreb til gyngerne var nu helt møre af sol og varme og måtte udskiftes med jernkæder.

Køjesenge til Lake Natron Secondary School

I 2016 da foreningen besøgte skolen, kunne vi se, at mange af børnene på denne boardingskole måtte sove på gulvet. Vi besluttede derfor, at donere nogle køjesenge til skolen. Vi indhentede tilbud både lokalt (Loliondo) og i Arusha, og det viste sig at det lokale tilbud for 5 stk. køjesenge var billigst. Så denne aktivitet støttede både det lokale samt skolen.

Lego – til undervisningsbrug

I 2014 donerede vi sammen med Lego, legoklodser til tre skoler i Tanzania heriblandt Engaresero Primary School. Legoklodserne kan anvendes i undervisningen. Sammen med klodserne fik de også et instruktionshæfte udarbejdet af Lake Natron Maasai Support, hvor lærerne kunne blive inspireret i, hvordan de i undervisningen kunne anvende legoklodserne bedst. Dette hæfte, der både er på Engelsk og på Swahili, blev gennemgået med lærerne.

Den officielle overdragelse af Legoklodserne er fra venstre formanden for skolekomiteen, borgmester for landsbyen, skoleinspektøren og Bo Kristiansen daglig leder Lake Natron Maasai Support

Tilbage til forsiden