SENGE TIL LAKE NATRON SECONDARY SCHOOL

SENGE TIL LAKE NATRON SECONDARY SCHOOL

I 2016 da foreningen besøgte skolen, kunne vi se, at mange af børnene på denne boardingskole måtte sove på gulvet. Vi besluttede derfor, at donere nogle køjesenge til skolen. Vi indhentede tilbud både lokalt (Loliondo) og i Arusha, og det viste sig at det lokale tilbud for 5 stk. køjesenge var billigst. Så denne aktivitet støttede både det lokale samt skolen.

Med hjælp fra Elias Ndurway og Mathias Ngurumwa (leder af det lokale turistkontor i Engaresero) fik vi skolen til at indhente tilbud på fabrikation af køjesengene lokalt. Samtidig fik vi vores lokale chauffør i Arusha Raphel Mitimingi til at indhente tilbud i Arusha (storbyen), så vi have mulighed for at sammenligne priserne. Det lokale tilbud fra Loliondo ca. 60 km fra skolen var billigst og her var transporten også billigst.

senge_4b

Så vi accepterede det lokale tilbud. Elias og Mathias hjalp os med at formidle betalingen og sengene er som det fremgår af billederne blevet leveret til skolen.

Vi er godt klar over at dette ikke har løst skolens problemer med senge, men nu er der 10 elever mere, der ikke behøver at sove direkte på gulvet. Vi har efterfølgende modtaget et meget pænt takkebrev fra skolen.